Reuniți la summitul de la deauville 2018

reuniți la summitul de la deauville 2018

sublinia că pentru europeni miza reuniunii este revenirea la masa negocierilor care până acum era ocupată de terțetul de la Astana (Turcia, Rusia și Iran ca și de discuțiile dintre SUA și Rusia sau Turcia. Hollande ar dori o abordare fermă, pentru a-i ține la respect pe euroscepticii de la el din Franța. În principiu Rajoy se poate baza pe sprijinul partenerilor europeni, mai ales pe cel al celor doi principali.

Reuniți la summitul de la deauville 2018 - Încă

Conflictul dintre guvernul regional separatist catalan și cel central de la Madrid se accentuează continuu. Războiul sirian, una din cauzele crizei refugiaților, s-a acutizat. Șefa guvernului londonez, Theresa May, s-a adresat, printr-o scrisoare deschisă, străinilor din Marea Britanie care provin din spațiul UE, semnalizând că e dispusă la un compromis: "Cetățenii UE care trăiesc la acest moment în mod legal în Marea Britanie pot rămâne". Membrii din est ai Uniunii doresc restrângerea atribuțiilor Bruxelles-ului și o renaționalizare. Kurz a negat totodată că ar intenționa să se apropie mai mult de țările așa-numitului Grup de la Vișegrad, care se opun strict cotelor de refugiați la nivelul. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului Am înțeles, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. E vorba de 20 sau de 60 de miliarde de euro?

Videos

She will teach you how to masturbate dick JOI 2018 by MihaNIka.

Reuniți la summitul de la deauville 2018 - Summit

Soluție greu de găsit pe moment. Alt actor în conflictul sirian, Rusia, pare că dorește cinema porno martigues villars sur glâne să facă un gest în direcția europenilor și în special a Franței. Premierul luxemburghez, Xavier Bettel, constată satisfăcut: "Tonul Londrei s-a schimbat." May spunea în trecut că niciun acord e mai bun decât unul prost. Bernd Riegert, corespondentul DW la Bruxelles. Simbolic pentru starea de spirit tensionată de la Bruxelles e și faptul că noua clădire a Consiliului UE a trebuit evacuată cu scurt timp înaintea începerii summitului - deja pentru a doua oară într-o săptămână. Pe malul Bosforului, președintele turc Recep Tayyip Erdogan a primit sâmbătă omologii săi rus, Vladimir Puțin, francez, Emmanuel Macron și cancelarul german Angela Merkel pentru un summit în patru, concentrat pe două axe: de o parte situația din orașul Idlib, ultimul mare bastion rebel din. De această dată, un actor important în conflictul sirian a invitat țări europene importante, preocupate de tranziția politică în Siria și de stabilitatea zonei Idlib. Putem fi mândri de Europa numai dacă suntem mândri de țările noastre, a subliniat Orban într-o intervenție televizată după summitul la care s-au aniversat 60 de ani de la semnarea tratatului ce a pus bazele blocului comunitar. Renzi vrea politică bugetară mai relaxată.

0 réflexions sur “Reuniți la summitul de la deauville 2018

Laisser un commentaire

Votre adresse email ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont marqués *